Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Green banana by-products on the chemical, technological and sensory quality of meat products
 
 
Titel: Green banana by-products on the chemical, technological and sensory quality of meat products
Auteur: Stragliotto, Leticia Kahler
Ferrari, Gabriel Tonin
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Strasburg, Virgílio José
Zandonadi, Renata Puppin
Oliveira, Viviani Ruffo de
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland