Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Lipid quality of fried and scrambled eggs prepared in different frying medium
 
 
Titel: Lipid quality of fried and scrambled eggs prepared in different frying medium
Auteur: Sâmia, Rafaella Ribeiro
Lorenzo, Natasha Dantas
Lessa Barbosa, Bárbara Viana
Ferreira Fonseca, Ana Luísa
Nunes, Cleiton Antônio
Bastos, Sabrina Carvalho
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland