Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Improving deer meat palatability by treatment with ginger and fermented foods: A deer meat heating study
 
 
Titel: Improving deer meat palatability by treatment with ginger and fermented foods: A deer meat heating study
Auteur: Hiemori-Kondo, Miki
Ueta, Rena
Nagao, Kumiko
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland