Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Changes in eating quality and oxidation deterioration of pork steaks cooked by different methods during refrigerated storage
 
 
Titel: Changes in eating quality and oxidation deterioration of pork steaks cooked by different methods during refrigerated storage
Auteur: Song, Yu
Zhang, Handan
Huang, Feng
Li, Xia
Liu, Jiqian
Mehmood, Waris
Zheng, Jian
Zhang, Chunhui
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland