Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Sensory exploration of vegetables combined with a cookery class increases willingness to choose/eat plant-based food and drink
 
 
Titel: Sensory exploration of vegetables combined with a cookery class increases willingness to choose/eat plant-based food and drink
Auteur: Youssef, Jozef
Mora, Maria
Maiz, Edurne
Spence, Charles
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland