Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Pasteurised eggs - A food safety solution against Salmonella backed by sensorial analysis of dishes traditionally containing raw or undercooked eggs
 
 
Titel: Pasteurised eggs - A food safety solution against Salmonella backed by sensorial analysis of dishes traditionally containing raw or undercooked eggs
Auteur: Mihalache, Octavian Augustin
Monteiro, Maria Joao
Dumitrascu, Loredana
Neagu, Corina
Ferreira, VĂ¢nia
GuimarĂ£es, Marta
Borda, Daniela
Teixeira, Paula
Nicolau, Anca Ioana
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland