Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Microbial survival in gourmet hamburger thermally processed by different degrees of doneness
 
 
Titel: Microbial survival in gourmet hamburger thermally processed by different degrees of doneness
Auteur: Barbosa, Adriana Denisiuk
Alexandre, Bibiana
Tondo, Eduardo Cesar
Malheiros, PatrĂ­cia da Silva
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland