Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Traditional fermented foods and beverages: Indigenous practices of food processing in Benin Republic
 
 
Titel: Traditional fermented foods and beverages: Indigenous practices of food processing in Benin Republic
Auteur: Zannou, Oscar
Agossou, Dehouegnon Jerry
Miassi, Yann
Agani, Oyeniran Bernadin
Darino Aisso, Malthus
Chabi, Ifagbémi Bienvenue
Euloge Kpoclou, Yénoukounmè
Azokpota, Paulin
Koca, Ilkay
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland