Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Revisiting the “porridge feud” in 19th century Norway: How knowledge and methods from multiple disciplines may reveal new clues to historical cooking practices
 
 
Titel: Revisiting the “porridge feud” in 19th century Norway: How knowledge and methods from multiple disciplines may reveal new clues to historical cooking practices
Auteur: Fooladi, Erik C.
Hopia, Anu
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland