Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of churro dough with malt bagasse flour
 
 
Titel: Preparation and characterization of churro dough with malt bagasse flour
Auteur: de Oliveira Silva, Mariana
Chaves Almeida, Francisco Lucas
Neves da Paixão, Roberta
Cândido de Souza, Weysser Felipe
Reinaldo de Luna Freire, Kristerson
Pereira de Oliveira, Cybelle
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland