Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Influence of aqueous yam extract and goat milk casein powder on the characteristics of goat Greek-style yogurt
 
 
Titel: Influence of aqueous yam extract and goat milk casein powder on the characteristics of goat Greek-style yogurt
Auteur: Santos, Ramon Araújo dos
Rodrigues, Ricely de Lima
Lima, Mikarla Brena Dantas de
Nascimento, Eduardo Batista do
Carvalho, Aquileine Mainomy Benício de
Gadelha, Carlos Alberto de Almeida
Gadelha, Tatiane Santi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland