Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of traditional and dry package ageing on physicochemical properties and protein digestibility of pork Longissimus thoracis muscle
 
 
Titel: Effect of traditional and dry package ageing on physicochemical properties and protein digestibility of pork Longissimus thoracis muscle
Auteur: Vinauskienė, Rimantė
Surblytė, Gabrielė
Alekšiūnas, Aurimas
Keršienė, Milda
Leskauskaitė, Daiva
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland