Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Development of ice cream with reduction of sugar and fat by the addition of inulin, Spirulina platensis or phycocyanin
 
 
Titel: Development of ice cream with reduction of sugar and fat by the addition of inulin, Spirulina platensis or phycocyanin
Auteur: da Silva Faresin, Larissa
Devos, Rafaela Julyana Barboza
Reinehr, Christian Oliveira
Colla, Luciane Maria
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland