Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Some physicochemical and functional properties of the rich fibrous fraction of hardened beans (Phaseolus vulgaris L.) and its addition in the formulation of beverages
 
 
Titel: Some physicochemical and functional properties of the rich fibrous fraction of hardened beans (Phaseolus vulgaris L.) and its addition in the formulation of beverages
Auteur: Sandoval-Peraza, Mukthar
Chel-Guerrero, Luis
Betancur-Ancona, David
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland