Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of functional cake formulation with fermented soy (Glycine max) and lupin (Lupinus albus L) powders
 
 
Titel: Improvement of functional cake formulation with fermented soy (Glycine max) and lupin (Lupinus albus L) powders
Auteur: Aslan, Mine
BilgiƧli, Nermin
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland