Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking
 
 
Titel: Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking
Auteur: Lobefaro, Sabrina
Piciocchi, Claudia
Luisi, Federica
Miraglia, Lorenzo
Romito, Niko
Luneia, Roberto
Foti, Silvia
Mocini, Edoardo
Poggiogalle, Eleonora
Lenzi, Andrea
Donini, Lorenzo M.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland