Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Pre-gelatinized flours of black and carioca bean by-products: Development of gluten-free instant pasta and baked snacks
 
 
Titel: Pre-gelatinized flours of black and carioca bean by-products: Development of gluten-free instant pasta and baked snacks
Auteur: Bento, Juliana Aparecida Correia
Bassinello, Priscila Zaczuk
Morais, Daisy Karione
Souza Neto, Menandes Alves de
Bataus, Luiz Artur Mendes
Carvalho, Rosângela Nunes
Caliari, Márcio
Soares Júnior, Manoel Soares
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland