Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Influence of culinary process on free and bound (poly)phenolic compounds and antioxidant capacity of artichokes
 
 
Titel: Influence of culinary process on free and bound (poly)phenolic compounds and antioxidant capacity of artichokes
Auteur: Domínguez-Fernández, Maite
Irigoyen, Ángel
Vargas-Alvarez, Maria de los Angeles
Ludwig, Iziar A.
De Peña, María-Paz
Cid, Concepción
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland