Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of yogurt-like product from coconut milk and evaluation of physicochemical, rheological, and sensory properties
 
 
Titel: Formulation of yogurt-like product from coconut milk and evaluation of physicochemical, rheological, and sensory properties
Auteur: Pachekrepapol, Ulisa
Kokhuenkhan, Yanin
Ongsawat, Jarinya
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland