Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
 
 
Titel: Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
Auteur: Cordeiro, Tânia
Fernandes, Iva
Pinho, Olívia
Calhau, Conceição
Mateus, Nuno
Faria, Ana
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland