Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Simultaneous simulation of changes in the NaCl concentrations of Japanese radish and an aqueous solution during cooking
 
 
Titel: Simultaneous simulation of changes in the NaCl concentrations of Japanese radish and an aqueous solution during cooking
Auteur: Yoko, Sato
Sayako, Hayashi
Risa, Hachikawa
Midori, Kasai
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland