Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Zahtar and its place in culinary culture: Sample of Hatay Cuisine
 
 
Titel: Zahtar and its place in culinary culture: Sample of Hatay Cuisine
Auteur: Iflazoglu, Nurhayat
Sarper, Fulya
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland