Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Traditional non-distilled fermented beverages from Mexico to based on maize: An approach to Tejuino beverage
 
 
Titel: Traditional non-distilled fermented beverages from Mexico to based on maize: An approach to Tejuino beverage
Auteur: Rubio-Castillo, Ángel Eduardo
Santiago-López, Lourdes
Vallejo-Cordoba, Belinda
Hernández-Mendoza, Adrián
Sáyago-Ayerdi, Sonia G.
González-Córdova, Aarón F.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland