Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Contemporary foods – Can they become new comfort foods or simply mimic them?
 
 
Titel: Contemporary foods – Can they become new comfort foods or simply mimic them?
Auteur: Rodrigues Arruda Pinto, Vinícius
Leite Milião, Gustavo
Fernando Balbino, Douglas
Della Lucia, Suzana Maria
Cristina Teixeira Ribeiro Vidigal, Márcia
Fernandes Melo Cabral, Laura
José Silva Soares da Rocha, Samuel
Fernandes de Carvalho, Antônio
Tuler Perrone, Ítalo
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland