Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The Fat Flip - Sensory profiles of four dishes in which butter was replaced with extra virgin olive oil
 
 
Titel: The Fat Flip - Sensory profiles of four dishes in which butter was replaced with extra virgin olive oil
Auteur: Guinard, Jean-Xavier
Yang, Sara
Pasquali, Gemma
Borchi, Cristian
Briwa, Bill
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland