Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Overcoming the food neophobia towards science-based cooked food: The supplier perspective
 
 
Titel: Overcoming the food neophobia towards science-based cooked food: The supplier perspective
Auteur: Cifci, Ibrahim
Demirkol, Sehnaz
Altunel, Gizem Kandemir
Cifci, Hatice
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland