Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Barley bread with improved sensory and antioxidant properties
 
 
Titel: Barley bread with improved sensory and antioxidant properties
Auteur: Robles-Ramírez, María del Carmen
Ortega-Robles, Emmanuel
Monterrubio-López, Ricardo
Mora-Escobedo, Rosalva
Beltrán-Orozco, María del Carmen
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland