Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The interphase between science and gastronomy, a case example of gastronomic research based on fermentation – Tempeto and its derivates
 
 
Titel: The interphase between science and gastronomy, a case example of gastronomic research based on fermentation – Tempeto and its derivates
Auteur: Guixer, Bernat
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 15 (2019) nr. C pagina's 15-21
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland