Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Total Phosphorus Content in Various Types of Cooked Sausages from the Serbian Market
 
 
Titel: Total Phosphorus Content in Various Types of Cooked Sausages from the Serbian Market
Auteur: Koricanac, Vladimir
Vranic, Danijela
Lilic, Slobodan
Milicevic, Dragan
Sobajic, Sladjana
Zrnic, Milica
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland