Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Bacteriological Status During Ripening of Traditional Fermented Sausages Filled into Different Diameter Artificial Casings
 
 
Titel: Comparison of Bacteriological Status During Ripening of Traditional Fermented Sausages Filled into Different Diameter Artificial Casings
Auteur: Pecanac, Biljana
Djordjevic, Jasna
Baltic, Milan Z.
Djordjevic, Vesna
Nedic, Drago N.
Starcevic, Marija
Dojcinovic, Slobodan
Baltic, Tatjana
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland