Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant capacity of different cheeses: Affecting factors and prediction by near infrared spectroscopy
 
 
Titel: Antioxidant capacity of different cheeses: Affecting factors and prediction by near infrared spectroscopy
Auteur: Revilla, I.
González-Martín, M.I.
Vivar-Quintana, A.M.
Blanco-López, M.A.
Lobos-Ortega, I.A.
Hernández-Hierro, J.M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. 7 pagina's 5074-5082
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland