Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues
 
 
Titel: Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues
Auteur: Yang, Jinsong
Tan, Haisheng
Cai, Yimin
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. 7 pagina's 5325-5334
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland