Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Changes on expected taste perception of probiotic and conventional yogurts made from goat milk after rapidly repeated exposure
 
 
Titel: Changes on expected taste perception of probiotic and conventional yogurts made from goat milk after rapidly repeated exposure
Auteur: Costa, M.P.
Balthazar, C.F.
Franco, R.M.
Mársico, E.T.
Cruz, A.G.
Conte Junior, C.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 97 (2014) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland