Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Invited review: Microbial evolution in raw-milk, long-ripened cheeses produced using undefined natural whey starters
 
 
Titel: Invited review: Microbial evolution in raw-milk, long-ripened cheeses produced using undefined natural whey starters
Auteur: Gatti, Monica
Bottari, Benedetta
Lazzi, Camilla
Neviani, Erasmo
Mucchetti, Germano
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 2 pagina's 573-591
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland