Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Fat Replacers on the Sensory Properties, Color, Melting, and Hardness of Ice Cream 1
 
 
Titel: Effects of Fat Replacers on the Sensory Properties, Color, Melting, and Hardness of Ice Cream 1
Auteur: Roland, Ann M.
Phillips, Lance G.
Boor, Kathryn J.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 82 (1999) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland