Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Production of Volatile Fatty Acids and Carbon Dioxid by Propionic Acid Bacteria with Special Reference to their Action in Cheese
 
 
Titel: The Production of Volatile Fatty Acids and Carbon Dioxid by Propionic Acid Bacteria with Special Reference to their Action in Cheese
Auteur: Shaw, Roscoe H.
Sherman, James M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 6 (1923) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 1923
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland