Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Inhibition of Oxidized Flavor in Homogenized Milk as Related to the Concentration of Copper and Phospholipids Per Unit of Fat Globule Surface
 
 
Titel: Inhibition of Oxidized Flavor in Homogenized Milk as Related to the Concentration of Copper and Phospholipids Per Unit of Fat Globule Surface
Auteur: Tarassuk, N.P.
Koops, J.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 43 (1960) nr. 1 pagina's 2 p.
Jaar: 1960
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland