Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The Presence of Aureomycin in Milk and its Effect on Cheese Making and Starter Activity
 
 
Titel: The Presence of Aureomycin in Milk and its Effect on Cheese Making and Starter Activity
Auteur: Bradfield, Alec
Resi, L.A.
Johnstone, D.B.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 35 (1952) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland