Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of the Ripening Process on the Vitamin A Content of Cheddar Cheese * †
 
 
Titel: The Effect of the Ripening Process on the Vitamin A Content of Cheddar Cheese * †
Auteur: Guerrant, N.B.
Dutcher, R.A.
Dahle, C.D.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 21 (1938) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 1938
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland