Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The Bacteriology of Swiss Cheese
 
 
Titel: The Bacteriology of Swiss Cheese
Auteur: Frazier, W.C.
Long, H.F.
Johnson Jr., Wm. T.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 19 (1936) nr. 8 pagina's 5 p.
Jaar: 1936
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland