Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and their Relation to Churning. I. the Churnability of Artificial Emulsions Prepared with the Known Emulsifying Agents of Cream
 
 
Titel: Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and their Relation to Churning. I. the Churnability of Artificial Emulsions Prepared with the Known Emulsifying Agents of Cream
Auteur: Wiese, Hilda F.
Palmer, L.S.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 15 (1932) nr. 5 pagina's 11 p.
Jaar: 1932
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland