Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of the Modified Babcock and the Mojonnier Methods for Butterfat in Ice Cream
 
 
Titel: A Comparison of the Modified Babcock and the Mojonnier Methods for Butterfat in Ice Cream
Auteur: Chase, E.S.
King, F.G.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 12 (1929) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 1929
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland