Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH adjustments on a novel micellar casein–based edible 3-dimensional printing formulation
 
 
Titel: Effect of pH adjustments on a novel micellar casein–based edible 3-dimensional printing formulation
Auteur: McAnulty, Michael J.
Plumier, Benjamin M.
Miller, Amanda L.
Tomasula, Peggy M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 4 pagina's 3314-3323
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland