Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The food fermentation fungus Aspergillus oryzae is a source of natural antimicrobials against Listeria monocytogenes
 
 
Titel: The food fermentation fungus Aspergillus oryzae is a source of natural antimicrobials against Listeria monocytogenes
Auteur: Tu, Zepeng
Choi, Dasol
Chen, Yuxing
Yu, Jae-Hyuk
Huynh, TuAnh N.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 108 () nr. 4 pagina's 3444-3454
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland