Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of lactic acid bacterial starter culture to improve the quality and flavor characteristics of traditional Hurood
 
 
Titel: Optimization of lactic acid bacterial starter culture to improve the quality and flavor characteristics of traditional Hurood
Auteur: Yang, Yang
Xia, Yanan
Wang, Yu Rong
Sun, Li Shan
Shuang, Quan
Zhang, Feng Mei
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 107 () nr. 1 pagina's 105-122
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland