Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 96 gevonden artikelen
 
 
  Short communication: Chemical structure, concentration, and pH are key factors influencing antimicrobial activity of conjugated bile acids against lactobacilli
 
 
Titel: Short communication: Chemical structure, concentration, and pH are key factors influencing antimicrobial activity of conjugated bile acids against lactobacilli
Auteur: Wang, Xue-Jiao
Chen, Bing-Yan
Yang, Bao-Wei
Yue, Tian-Li
Guo, Chun-Feng
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 2 pagina's 1524-1530
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 96 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland