Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 96 gevonden artikelen
 
 
  Effect of liquid whey protein concentrate–based edible coating enriched with cinnamon carbon dioxide extract on the quality and shelf life of Eastern European curd cheese
 
 
Titel: Effect of liquid whey protein concentrate–based edible coating enriched with cinnamon carbon dioxide extract on the quality and shelf life of Eastern European curd cheese
Auteur: Mileriene, Justina
Serniene, Loreta
Henriques, Marta
Gomes, David
Pereira, Carlos
Kondrotiene, Kristina
Kasetiene, Neringa
Lauciene, Lina
Sekmokiene, Dalia
Malakauskas, Mindaugas
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 2 pagina's 1504-1517
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 96 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland