Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 96 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactose hydrolysis on the milk-fermenting properties of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus 2038 and Streptococcus thermophilus 1131
 
 
Titel: Effect of lactose hydrolysis on the milk-fermenting properties of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus 2038 and Streptococcus thermophilus 1131
Auteur: Yamamoto, Eri
Watanabe, Reiko
Ichimura, Takefumi
Ishida, Tatsuya
Kimura, Katsunori
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 2 pagina's 1454-1464
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 96 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland