Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fortification with calcium from eggshells on bioavailability, quality, and rheological characteristics of traditional Polish bread spread
 
 
Titel: Effect of fortification with calcium from eggshells on bioavailability, quality, and rheological characteristics of traditional Polish bread spread
Auteur: Kobus-Cisowska, Joanna
Szymanowska-Powałowska, Daria
Szymandera-Buszka, Krystyna
Rezler, Ryszard
Jarzębski, Maciej
Szczepaniak, Oskar
Marciniak, Grzegorz
Jędrusek-Golińska, Anna
Kobus-Moryson, Małgorzata
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 8 pagina's 6918-6929
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland