Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Invited review: Starter lactic acid bacteria survival in cheese: New perspectives on cheese microbiology
 
 
Titel: Invited review: Starter lactic acid bacteria survival in cheese: New perspectives on cheese microbiology
Auteur: Wilkinson, Martin G.
LaPointe, Gisèle
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 12 pagina's 10963-10985
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland